Selectează o Pagină

Cand esti posesorul unui bogat istoric medical si ajungi la punctul la care cei carora le ceri ajutorul si care, dupa nenumarate incercari, se declara neputinciosi, ce faci? Te resemnezi, dai vina pe altii si iti spui ca asta iti este soarta! Asta am facut eu!

Eram atat de preocupata de rolul meu de victima si de a-mi plange de mila incat, nu am bagat de seama cand a reusit sa se dezvolte inlautrul meu o frica de nedescris. Nu era frica de moarte, asa cum ati fi dispusi sa credeti, pentru ca la momentul respectiv ar fi fost o eliberare pentru mine, era frica de NEPUTINTA! Dintr-odata imi era cu adevarat groaza de ideea de a zace in pat imobilizata si de a fi la cheremul altuia pentru un pahar de apa, folosind exprimarea plastica pe care cu totii o cunoastem. In acel moment de groaza, mintea mea a inceput febril sa caute solutii!

Si, cum ideile nu sunt doar asa in capul nostru ci ne vin de la Inteligenta Universala, adica de la Dumnezeu, care nu doreste altceva decat  sa se manifeste, sa exploreze si sa dezvolte viata prin noi, am inteles ca trebuie sa ma uit cu maaaare bagare de seama in jurul meu si sa vad solutia! Acel ceva care se afla acolo dintotdeauna!  Si am descoperit!  Albinutele! Ele sunt parte  a familiei mele de trei generatii si, cu siguranta, nu intamplator! Atunci am stiut ca trebuie sa (re)aduc mierea, polenul, propolisul, laptisorul de matca si pastura in alimentatia mea zilnica si ca Produsele Apicole sunt de fapt Daruri Divine pline de Informatii Divine care  ma pot hrani atat fizic cat si spiritual si care ma vor pune iarasi pe picioare si imi vor reda sanatatea si cheful de viata! Si asa a  si fost!

Dar cum sa  valorific polenul & co cel mai bine?

Fiind o vegetariana mereu in actiune,  incercam  sa „compun” din toate produsele  apicole, acel „alimentul viu” cu valoare nutritionala ridicata, bogat in proteina vegetalabun la gust, usor de preparat, care sa imi  inlocuiasca cel putin o masa pe zi si care sa ma  insoteasca peste tot. Dorinta mea nutritionala a prins viata cu ajutorul acestui suflet binecuvantat care este sora mea si care, expert in ingineria alimentara, este stiinta exacta  din culisele ApiFitnessCocktail

ApiFitness, denumire care mi-a venit asa, intr-o doara (oare?) si, care s-a dovedit  a ascunde muuuult adevar, reprezinta starea de bine, fizica si mentala, dobandite in urma consumului cu regularitate de produse apicole.

Sunt in asentimentul vostru atunci cand afirm ca, noi toti am venit pe lumea aceasta sa (re)descoperim Divinitatea din noi, sa intindem mana celor care doresc sa ni se alature acestei calatorii ca, mai apoi, sa ne intoarcem la Unitate. Eu sunt Zina, numar 53 de primaveri si din dragoste pentru voi, pentru noi toti  cei care cautam solutii nutritionale 100% naturale si eficiente, s-a nascut ApiFitnessCocktail. Nu ma erijez in atotcunoscatoare dar indraznesc sa cred ca multora dintre voi, experienta mea in consumul zilnic de produse apicole  poate fi de mare ajutor.